Växter är ett av de elementära element som verkar ha en märklig effekt på människor. När du först tar in dina växter i ditt hem kan du känna dig lite överväldigad med alla val. Det finns så många fantastiska växter för kontoret och ändå, vad du än föredrar, har du förmodligen redan bestämt dig för vilka du gillar och vilka du inte gillar. Det kan vara svårt att välja, men med lite hjälp kan du få de perfekta krukväxterna för kontoret. En av de första sakerna att avgöra är om du vill ha kontorsväxter som är enbart för dekoration eller om du föredrar växter som också har ett visst näringsvärde. Det första du vill göra är att bedöma mängden ljus dina kontorsväxter kommer att få.

Skötselbehov av dina kontorsväxter
Utvärdera sedan skötselbehoven för dina växter för kontoret. När du letar efter kontorsväxter för att växa och blomma, fundera på om dina växter behöver konstant vatten eller gödsel eller är mer känsliga för gödning. En Peace Lily and Peony-planta behöver mycket vatten men inte för mycket och båda är ganska resistenta mot torka. Andra växter, som afrikanska violer, är ganska torktåliga och behöver egentligen inte mycket vatten.

Ett annat övervägande
Ett annat övervägande är att hålla dina växter friska under vintermånaderna när det kan bli extremt svårt att vattna dem. Detta gäller särskilt för krukväxter, eftersom de inte klarar de kalla vintermånaderna. Den bästa lösningen är att vattna regelbundet (minst en gång i veckan) och applicera ett bra organiskt gödningsmedel. Det är en bra idé att lägga till ny jord i dina blomkrukor med några veckors mellanrum för att förhindra att dina växters rötter torkar ut. Slutligen bör du vara medveten om att de flesta kontorsväxter inte presterar lika bra som utomhus.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *